Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartman u ADAMOV

Adres obiektu Tranovského 9, 031 01 Liptowski Mikulasz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Ela i Andrzej
Dodano: 2015-02-22
Pobyt od: 2015-02-15 do 2015-02-21
 
 
  

Zdecydowanie polecam kwaterę. Bardzo czyste i przestronne pokoje.Dobrze wyposażona kuchnia (mikrofalówka, lodówka z małym zamrażalnikiem).Dużo miejsca na powieszenie i schowanie rzeczy. Wszędzie blisko. Gospodarze bardzo mili i pomocni.


 
 

Grzegorz L.
Dodano: 2013-07-24
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-20
 
 
    

Polecam to miejsce. Gospodarze są bardzo mili i gościnni. Apartament jest sporej wielkości, sypialnie są duże. Część wspólna obszerna, aneks kuchenny doskonale wyposażony, nic nie trzeba zabierać ze sobą z domu. Czysto i schludnie, zarówno w apartamencie jak i w ogrodzie. Bardzo blisko rynku i centrum miasta, ale jednocześnie bardzo cicho i spokojnie. Blisko do dworca autobusowego i kolejowego, około 10 minut.


 
 

Leszek
Dodano: 2012-08-21
Pobyt od: 2012-07-07 do 2012-07-23
 
 
    

Bardzo polecam. Przestronne pokoje z aneksem kuchennym, lodówką, łazienką, TV z polskimi programami, z WiFI. Cena atrakcyjna, bardzo mili gospodarze. Cicha uliczka blisko rynku. Stosunkowo blisko do dworca autobusowego i kolejowego- (ok. 15 minut marszu) - ważne dla chętnych do górskich wypraw w Tatry Zachodnie i Tatry Niżne. Będę chciał tam wracać...


 
 

Marek
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-11
 

Polecam serdecznie. Idealne miejsce dla rodziny z dziećmi. Dwie duże sypialnie plus duży salon z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą. Piękny ogród z wieloma atrakcjami dla dzieci, altanką i grillem dla rodziców. Ponadto mili i bardzo uczynni gospodarze. Do centrum miasta 5 min. spacerkiem. Do Tatralandii 5 min. samochodem. Naprawdę super kwatera w przystępnej cenie.


 
 

Kinga
Dodano: 2012-08-09
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 

Gorąco polecam. Obiekt zadbany,w ogrodzie atrakcje dla dzieci, mili właściciele. Spokojna okolica.


 
 

Kasia
Dodano: 2012-08-06
Pobyt od: 1998-07-28 do 2012-08-04
 
 
  

Gorąco polecamy, apartament zadbany, wysoki standard, mili właściciele, ogród bezpieczny, dostosowany dla dzieci, lokalizacja w centrum miasta, naprawdę warto!!!


 
Monika
Dodano: 2011-07-12
Pobyt od: 2011-06-26 do 2011-07-07
 

Polecam serdecznie, dla rodzin z dziećmi, obiekt bardzo zadbany, bezpieczny, na terenie atrakcje dla dzieci ( piaskownica, zjeżdżalnia, trampolina itd.). Położony jest w zacisznym miejscu - ale w samym centrum miasta - do rynku - 5 min pieszo. Tylko 120 m do najbliższego sklepu spożywczego.


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Liptowski Mikulasz w przewodniku

Morze atrakcji w Tatralandii

Morze atrakcji w Tatralandii

Do niedawna urlop górach wiązał się jedynie z pieszymi wędrówkami. Dziś całe morze wodnych zabaw w sercu Tatr proponuje Aquapark Tatralandia.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie